Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce trebuie sa stiu despre videochat?
#1
Fetelor ma intereseaza daca pot sa lucrez la studio daca am si alt job? nu stiu cum se face si ma gandesc sa incep o perioada in videochat, nu mi-ar strica si mai multi bani. am vazut o gramada de anunturi legate de asta si sper sa am si eu succes dar am nevoie de mai multe informatii daca le aveti. Mersi
Reply
#2
Ma in principiu, nu cred ca studioul are vreo treaba cu asta, dar nu stiu daca vei face fata. Daca vrei sa faci bani din asta e cam greu sa te imparti in doua locuri si crede-ma ca mai bine te concentrezi pe studio, chiar se castiga super multi bani din asta. Eu lucrez de cateva luni la un studio, sunt pe full time si veniturile mele sunt cu mult peste ce castigam, de asta am si renuntat la vechiul job. Bine, acum depinde si de job, daca vrei sa-l pastrezi, alege un studio care sa aiba si part time, sunt destul pe internet, dar alege nume mai cunoscute, e mai sigur asa.
Reply
#3
Clar nu are nicio treaba cu tine studioul daca vrei sa lucrezi si in alta parte, dar trebuie sa te hotarasti ce vrei sa faci, nimeni nu ajunge peste noapte cea mai bine platita fara efort. Iti spun din proprie experienta ca ai sanse mari sa faci bani daca ramai numai cu videochatul, iti trebuie si engleza, cu cat vorbesti mai mult cu atat e mai bine pentru tine. Welcome!
Reply
#4
Iti dau un sfat: Daca iti doresti cu adevarat sa lucrezi in videochat, trebuie sa stii ca nu o sa fie atat de usor la inceput. De obicei persoanele care nu reusesc sa inteleaga aceasta activitate, renunta. Cauta-ti un studio bun, care sa te ajute, nu cred ca o sa poti face faca la oua joburi, dar asta e parerea mea. Avantajul este ca iei bani fara sa depui prea mult efort, si crede-ma, daca reusesti sa te adaptezi, vei vedea ca merita sa lucrezi in domeniu.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)