Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Care sunt avantajele si dezavantajele sa lucrezi ca model?
#1
M-am tot gandit zilele astea si am zis sa incep eu sa va scriu o de ce este un avantaj sa lucrezi aici si ce dezavantaj am eu ca si model de videochat.
Bun! Sa incepem cu lucrurile bune. De cand lucrez ca model, m-am schimbat foarte mult in bine, in sensul ca stim cu toate ca este mai dificil sa iti permiti sa mergi zi de zi la un salon, lucru de care ma bucur acum.
Mi-am schimbat multe dintre lucrurile pe care le faceam, nu mai sunt tot timpul obosita si ingrijorata ca nu am suficienti bani, de cand lucrez aici, am reusit sa pun deoparte ceva banuti si chiar sa merg in vacante.
Cam asta ar fi modul in care videochatul mi-a schimbat viata.

Ca si dezavantaj, pot spune ca intalnesc si pareri negative, insa gura lumii nu conteaza pentru mine.

Pe voi ce v-a determinat sa lucrati? Considerati ca aveti mai multe avantaje sau dezavantaje?

Astept parerile si experienta voastra. Big Grin Tongue
Reply
#2
Principalul avantaj din punctul meu de vedere sunt bani! Spre deosebire de alte joburi pe care le-am avut, nu exista comparatie intre venituri, mai ales ca de cele mai multe ori trebuie sa treaca cativa ani intr-o industrie pana cand reusesti sa ai un salariu cat de cat ok...in schimb, la videochat daca alegi un studio bun, banii vin mai repede decat credeai. Nu cred ca exista situatii in care sa nu faci bani, probabil sunt, dar rare...eu daca ar fi sa o iau de la capat, tot asta as face.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)