Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulament intern
#1
Exclamation 
Acest regulament se aplică pentru toți membri înregistrați pe comunitatea http://www.forum-videochat.ro/ și trebuie să se respecte fiecare regulă în egală măsura pentru o mai bună înțelegere și funcționare a activității.

1. Folosiți un limbaj decent, lipsit de injurii, insulte, discriminare față de persoane de altă etnie, sex, religie, aspect fizic, etc. Orice discuție ar trebui să fie purtată într-o manieră cât mai pașnică, chiar și atunci când opiniile sunt în contradictoriu. Cei ce încalcă această regulă pot fi excluși din comunitatea noastră.

2. Utilizați doar limba română pentru comunicarea sau promovarea pe forum.

3. Încercați să vă exprimați opinia, nelămurirea sau furia fără a abuza de Smiles sau majuscule.

4. Utilizatorii care promovează grupuri, comunități, studiouri sau persoane fizice fără acordul acestora vor fi excluși din comunitate. Folosiți-vă doar propria identitate sau rămâneți anonimi.

5. Administrația forumului are dreptul de a elimina membri fără a oferi explicații.

6. În cazul topicurilor repetitive, vă rugăm ca înainte de a crea un topic nou pe un subiect asupra căruia deja s-a discutat sau încă se discută să folosiți funcția de căutare. Puteți crea un nou topic pe aceeași temă doar dacă raspunsul nu v-a fost de folos și aveți nevoie de o altă modalitate de soluționare a problemei sau clarificare a nelămuririi.

7. Nu este premisă introducerea linkurilor în posturi, profil sau semnătură către alte site-uri, excepții fiind făcute atunci când administratorul forumului vă oferă acest privilegiu. Prima abatere se sancționează cu eliminarea ancorei, urmând ca la a doua abatere să se ajungă la eliminarea userului pentru o perioadă determinată sau permanent.

8. Orice abatere de la regulament se poate sancționa, după caz, cu ștergerea postului / conținutului, avertizarea sau blocarea utilizatorului.

9. Unui utilizator i se interzice să răspundă la un topic de două sau mai multe ori consecutiv. În cazul în care aveți ceva de adăugat, folosiți butonul de editare a postului.

10. Publicați doar conținut unic, atât în răspunsuri cât și în topicuri. În cazul în care informația este preluată de undeva, citați conținutul respectiv, precizând sursa de unde a fost preluat(fără ancoră).

11. Administratorii și moderatorii forumului au dreptul de a modifica orice conținut pe care îl consideră a nu fi în concordanță cu subiectul sau a fi o informație inutilă, care nu are legătura cu activitatea de videochat. De asemenea, administrația poate cere utilizatorului să completeze sau editeze conținutul în anumite situații speciale.

12. Fiecare utilizator are dreptul la o opinie, însă orice conversație conflictuală sau orice mesaj care ar putea cauza conflicte între persoanele participante la subiect ca urmare a opiniilor contradictorii repetate poate fi închisă sau pusă sub un semn de avertizare de un membru al administrației forumului.

13. Utilizatorii sunt nevoiți să țină cont de indicațiile administratorilor sau moderatorilor în ceea ce privește modul de abordare a unei tematici, încetarea anumitor discuții care deviază de la subiectul videochat, aceste măsuri fiind luate pentru ca forumul să furnizeze și acumuleze doar informații utile.

14. Username-ul ales în momentul înregistrării pe forum nu trebuie să facă referire la propriile bunuri sau produse comercializate, nume de site-uri, insulte, injurii, etc. Administratorii au dreptul de a șterge orice cont care nu corespunde cerințelor acestui site.

15. Toate reclamațiile cu privire la un membru al Staffului sau alt utilizator se fac printr-un mesaj privat trimis administratorului forumului, conversație la care trebuie să participe și persoana reclamată.

16. Stafful își rezervă dreptul de a modifica, elimina sau adăuga reguli ori de câte ori este nevoie.

17. Vă recomandăm să verificați periodic regulamentul pentru a fi la curent cu eventualele schimbări aduse.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)