Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luna asta merge mai bine?
#1
Big Grin Big Grin  
Fetelor, nu stiu cum e la voi, dar la mine pot spune ca nu au fost vizitele prea multe in decembrie, sarbatori, etc Smile) dar luna asta cred ca a fost una dintre cele mai bune, raportandu-ma strict la venituri.
Ca si sfat: Negociati cu studioul procentul de incasari, sunt sigura ca veti ajunge la o concluzie, cand m-am angajat prima data nu stiam multe lucruri, dar acum chiar incep sa se lege lucruri si suprinzator sau nu, ma bucur ca sunt model de videochat.

La voi cum mai e?  Wink Big Grin
Reply
#2
La mine nu e neaparat de luna. In meseria asta inveti care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci atunci cand intri live. Sunt persoane diferite, dar daca reusesti sa iti fidelizezi cativa admiratorii, eu zic ca veniturile vor fi constante. Eu pe asta m-am bazat, pana acum am avut succes, ce-i drept perioadele de sarbatori sunt mai slabe, dar din fericire sunt multi care nu au neaparat "treaba" in perioada asta. Smile)) ce sa zic, bafta la videochat!
Reply
#3
Sunt surprinsa de castigurile colegelor mele de studio, sincer, nu am foarte mult timp de cand lucrez, dar cred ca este vorba ca in orice alt loc de munca de perseverenta si implicare. Cert e ca sumele alea cu multe 00000 chiar exista =))) desi inainte mi se parea greu de obtinut. Asa ca succes, dragelor, eu sper sa reusesc sa ajung in top Big Grin
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)