Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obisnuiti sa oferiti sfaturi online?
#1
Big Grin 
Bine, acum stiu ca nu este un subiect liber pentru toata lumea, dar avand in vedere ca nu stie nimeni cine se ascunde in spatele acestor nume de pe net  Big Grin, voi cat de deschise sunteti sa vorbiti despre meseria de model de videochat?
Am intrat de ceva vreme in grupurile astea si pot spune ca am invatat cateva lucruri care m-au ajutat, asa ca nu vad de ce sa-ti fie rusine.
Din experienta mea, va spun ca trebuie sa aveti grija care sunt conditiile de munca, mai ales daca doriti sa va pastrati anonimatul, lucru deloc greu, mai ales ca ai optiunea de a seta ce tari sa nu acceseze.
Banii in videochat sunt principalul motiv pentru care multe dintre noi se angajeaza, si de ce nu? eu imi asum ce mi-am ales si astept sa va impartasiti si voi experienta. Tongue
Reply
#2
Da, de ce nu? Eu sunt activa pe mai multe forumuri de videochat pentru ca mi se pare normal ca si restul persoanelor sa stie daca sunt probleme cu un studio sau unde se pot angaja. Plus ca pe internet este cel mai simplu sa afli ce vrei, asa ca daca eu vreau sa stiu mai multe, de ce sa nu oferim si altor informatii din experienta noastra.
Lucrez de ceva timp pe videochat. Am decis sa raman pe pozitia de model de videochat la studioul la care lucrez pentru ca am veniturile destul de mari. Spun asta pentru ca aici unde lucrez poti avansa ca trainer sau alte joburi libere daca esti interesata.
In rest, sunt multumita ca imi desfasor activitatea asa cum doresc.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)